Sony PlayStation 5 очікує “провал” в порівнянні з PlayStation 4

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Японський ігровий аналітик Хідекі Ясуда (Hideki Yasuda) з компанії Ace Securities поділився своїми прогнозами щодо випуску ігрової консолі Sony PlayStation нового покоління.

Перші продажі PlayStation 5 складуть приблизно на 1,5 млн пристроїв менше, ніж у попередника, ігрової приставки PlayStation 4 на момент запуску в 2013 році.

У листі інвесторам, аналітик вказує, що до 31 березня 2021 року компанії Sony вдасться продати тільки 6 мільйонів PlayStation 5. Для порівняння, PlayStation 4 було продано 7,5 млн за той же період з моменту запуску.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Різниця між продажами двох поколінь приставок в такому випадку складе 20%. На наступний рік Хідекі Ясуда прогнозує продажі в обсязі 15 мільйонів.

Навіть такі прогнози розглядаються як досить оптимістичні, враховуючи очікувану високу ціну на PlayStation 5. Приставка буде коштувати близько 500 доларів, тоді як найдорожча версія PS4 Pro в даний момент коштує 400 доларів.

Повноцінна презентація PlayStation 5 очікується в березні, а в продаж консоль надійде в період різдвяних свят 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.