Недорогі “професійні” AirPods затримаються

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Кілька днів тому в мережі з’явилася інформація про те, що Apple пізніше в цьому році випустить навушники AirPods Pro Lite. Ніяких подробиць про них не було, але назва натякала на те, що ця модель буде дешевше поточних AirPods Pro.

Реклама

Правда, використання слова Lite в назві не особливо властиво Apple, але поки це можна опустити, бо серійна модель може в підсумку називатися інакше.

Тепер в Мережі знову з’явилася інформація про ці навушники. Джерело говорить, що навушники дійсно будуть більш доступною версією AirPods Pro, але при цьому їх виробництво, на жаль, не стартує в другому кварталі, як передбачалося раніше. Швидше за все, причина у спалаху коронавірусу.

Реклама

Що ж стосується самої моделі, можна припустити, що вона буде ідентична AirPods Pro у всьому, крім підтримки активного шумозаглушення. І коштувати така модель цілком може близько 200 доларів, а молодші AirPods з футляром з підтримкою бездротової зарядки могли б подешевшати до 160 доларів, повністю витіснивши аналогічну модель зі звичайним футляром.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacrumors

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ