Недорогі “професійні” AirPods затримаються

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому в мережі з’явилася інформація про те, що Apple пізніше в цьому році випустить навушники AirPods Pro Lite. Ніяких подробиць про них не було, але назва натякала на те, що ця модель буде дешевше поточних AirPods Pro.

Правда, використання слова Lite в назві не особливо властиво Apple, але поки це можна опустити, бо серійна модель може в підсумку називатися інакше.

Тепер в Мережі знову з’явилася інформація про ці навушники. Джерело говорить, що навушники дійсно будуть більш доступною версією AirPods Pro, але при цьому їх виробництво, на жаль, не стартує в другому кварталі, як передбачалося раніше. Швидше за все, причина у спалаху коронавірусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що ж стосується самої моделі, можна припустити, що вона буде ідентична AirPods Pro у всьому, крім підтримки активного шумозаглушення. І коштувати така модель цілком може близько 200 доларів, а молодші AirPods з футляром з підтримкою бездротової зарядки могли б подешевшати до 160 доларів, повністю витіснивши аналогічну модель зі звичайним футляром.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.