Microsoft представила нову ергономічну мишу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft представила новий периферійний пристрій для комфортної та продуктивної роботи – Microsoft Ergonomic Mouse. Аксесуар володіє стильним і ергономічним дизайном в поєднанні зі швидкістю і точністю, характерними для проводового типу підключення. Одне з головних переваг новинки – технологія BlueTrack, що дозволяє мишці працювати практично на будь-якій поверхні.

Ключові особливості: комфорт – знижений ризик травм і збільшення часу комфортної і продуктивної роботи; точний датчик відстеження – працює практично на будь-якій поверхні; довговічність – легка і міцна дротова миша для надійної, швидкої і точної роботи; багатозадачність – дві клавіші дозволяють налаштувати найбільш часто використовувані дії; винятковий контроль – металеве колесо прокрутки, оптимізоване для плавного веб-серфінгу і навігації по документах; оптимізація робочого простору – можливість сполучення з клавіатурою Microsoft Ergonomic Keyboard.

Microsoft Ergonomic Mouse оснащена п’ятьма клавішами (ліва, права, колесо прокрутки, дві бічні) і буде випускатися в чорному кольорі. Її габарити складають 117,5×76,3×42,3 мм, а вага – 104,5 грам, включаючи кабель.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка Microsoft Ergonomic Mouse надійде в продаж 11 лютого 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.