Nokia може випустити смарт-годинник на Wear OS найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Mobile World Congress 2020 (MWC 2020) дуже багато виробників смартфонів покажуть свої новинки. Серед них буде і HMD Global, яка покаже нову серію смартфонів Nokia. Але все схоже на те, що Nokia покаже не тільки смартфони, а й свій новий смарт-годинник.

Раніше була інформація про те, що Nokia закриває багато проектів, пов’язаних з  Інтернетом Речей, серед яких були: два різні смарт-годинники, міні-проектор, міні-принтер і павербанк. Щоправда, деякі чутки вказують на те, що один із вищезгаданих смарт-годинників досі в розробці і готується до виходу на ринок. Якщо його таки презентують, то не раніше 23-ого лютого.

Nokia Steal Hr, смарт-годинник Nokia, який вийшов у 2017

Також в інсайдерській інформації сказано про дві особливості цього смарт-годинника Nokia. По-перше, в нього буде мобільний модуль, який буде працювати через вбудовану SIM-карту (eSIM). По-друге, годинник також пройде сертифікацію Google, що натякає на систему, яка буде на ньому встановлена. Нею, скоріш за все, стане Wear OS, але поки невідомо, чи буде доступна оплата через Google Pay і чи буде модуль NFC взагалі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Схоже на те, що, у зв’язку з доступністю, новий смарт-годинник Nokia стане доступним в європейських регіонах і тоді буде представлений в США. На жаль, ми не знаємо ніяких інших подробиць чи характеристик. Тому, поки новий смарт-годинник Nokia не буде офіційно анонсований, чекаємо на оновлення інформації від інсайдерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.