Xiaomi не випускатиме нові планшети лінійки Mi Pad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська компанія Xiaomi, за інформацією обізнаних інтернет-джерел, не має наміру випускати в поточному році планшетний комп’ютер Mi Pad наступного покоління.

Останнім планшетом Xiaomi є модель Mi Pad 4, яка дебютувала ще влітку 2018 року. Цей гаджет обладнаний 8-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1920х1200 точок, процесором Qualcomm Snapdragon 660, 3/4 Гбайт оперативної пам’яті і флеш-накопичувачем місткістю 32/64 Гбайт. Для деяких модифікацій передбачено наявність модуля LTE.

Як стало відомо, в найближчі плани Xiaomi випуск нових планшетів не входить. Скоріш за все, пояснюється це поганими продажами пристроїв даного типу. Крім того, говориться, що китайська компанія також не має наміру випускати смартфон Mi 10 в модифікації Explorer Edition з прозорим корпусом. У серію увійдуть моделі Mi 10 і Mi 10 Pro, офіційна презентація яких запланована на поточний квартал.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристроям приписують наявність екрану з частотою оновлення відповідно 90 Гц і 120 Гц. Скоріш за все, в них будуть застосовуватися панелі формату Full HD+. Основою послужить потужний процесор Qualcomm Snapdragon 865. Смартфони зможуть функціонувати в мобільних мережах п’ятого покоління (5G).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.