iPhone SE 2 наступного місяця поступить у виробництво

Згідно з новим звітом Bloomberg, новий iPhone з низькою ціною (скоріш за все, iPhone SE 2, або iPhone 9) поступить у масове виробництво наступного місяця. У цьому звіті сказано, що iPhone SE 2 буде мати Touch ID, інтегрований в кнопку Home (з чого випливає, що новий смартфон компанії Apple буде у форм-факторі їх старіших смартфонів, таких як iPhone 6,6S, 7 i 8). Це означає, що у нас буде LCD-дисплей на 4.7 дюйма, в якого будуть тонкі рамки по боках, але широкі зверху і знизу. Смартфон буде базуватись на SoC Apple A13, що точно гарантує довгу актуальність, не тільки через дуже високу потужність самого процесора, але і низьку роздільну здатність самого дисплея.

Попередні звіти від Мінг-Чі Куо включали в себе інформацію про ціну на рівні 399$, На даний момент компанія Apple продає iPhone 8 за ціною 449$, тому навіть більш доступний IPhone SE 2 з найновішим Apple A13 буде набагато кращим вибором для всіх потенційних покупців смартфонів компанії Apple.

Нам ще точно невідомо, як саме компанія Apple назве новий iPhone. В той час, коли Куо заявляє, що iPhone отримає назву “iPhone SE 2”, багато інших експертів та аналітиків схиляються до того, що новий бюджетний iPhone необов’язково успадкує назву від бюджетного iPhone SE 2016 року з дисплеєм на 4.0”, а отримає, натомість, назву “iPhone 9”, тим самим він ідеально ввійде в модельний ряд Apple між iPhone 8 i iPhone X, але без дизайну iPhone X і всіх наступних моделей.

Яка логіка у Apple щодо цього девайса? Куо вважає, що новий iPhone буде призначений в першу чергу для користувачів iPhone 6S i 6S Plus, які вже не отримають оновлення до нової iOS 13 цього року. Якщо Apple підштовхуватиме користувачів iPhone 6S i 6S Plus до покупки цього смартфона, то в них буде набагато більша користувацька база iOS 13, що дозволить продати нові сервіси, такі як Apple TV i Apple Arcade більшій кількості людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.