Розумні годинники OPPO можуть отримати можливості Apple Watch

Такою функцією поки можуть похвалитися лише кілька моделей розумних годин. Новинку представлять вже в поточному кварталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року OPPO повинна представити свої перші розумні годинники. Компанія вже підтвердила, що анонс відбудеться в першому кварталі, і поділилася деякими деталями щодо майбутнього устрою. Тепер з’явилася інформація, що OPPO збирається впровадити функцію, яка є лише у деяких смарт-годинниках, включаючи Apple Watch. Мова йде про можливість вимірювати ЕКГ за допомогою вбудованого датчика. Уже відомо, що майбутні годинник OPPO отримають прямокутний циферблат – такий же, як у Xiaomi Mi Watch. За словами компанії, це рішення є найбільш оптимальним, оскільки на такому екрані відображається більше інформації, ніж на круглому. Хоча останній краще з точки зору естетики, так як гаджет в такому випадку виглядає як класичні годинник.

Функція ЕКГ дозволить користувачам перевіряти роботу серця, щоб знати, чи спостерігаються у нього якісь аномалії або нерегулярний ритм. Це більш просунута діагностика, ніж звичайне вимір пульсу. На поточний момент такою функцією розташовують лише кілька моделей розумних годинників. Серед них – Apple Watch Series 5, Samsung Galaxy Watch Active 2, Withings Move ECG і Amazfit Verge. Всі вони вже давно присутні на ринку, тому OPPO доведеться оснастити свій годинник додатковими можливостями, щоб залучити потенційних покупців.

Передбачається, що перші години OPPO будуть представлені разом з флагманським смартфоном Find X2 з екраном 120 Гц і 48-мегапіксельною камерою Sony.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.