Categories: Ґаджети

Підроблені AirPods виявилися дуже небезпечними для людини

Share

Всі підроблені AirPods виробляються в Китаї, і їх можна запросто купити на AliExpress і в інших онлайн-магазинах, причому такі користуються вкрай великим попитом, судячи за кількістю оформлених замовлень. За оцінками експертів, щодня люди з усього світу замовляють собі десятки тисяч фейкових копій справжніх навушників Apple, які повторюють оригінальні продукт буквально у всьому. Дійшло до того, що деякі виробники реплік навчилися створювати копію процесора Apple H1, тому навіть в iPhone і iPad такі навушники визначаються як оригінальні, в зв’язку з чим багато хто просто не бачать сенсу переплачувати гроші «за бренд». Проте, розплатою за економію стане здоров’я людини.

Згідно з проведеним дослідженням, в якому взяли участь три клони AirPods з різних цінових категорій, включаючи найдорожчу, всі вони є небезпечними для здоров’я, особливо якщо користуватися таким гаджетом кожен день. Крім жахливої ​​якості звучання, яке забезпечують фейкові копії справжніх справжніх навушників «яблучної» корпорації, вони ще й перевищують верхню межу максимального звуку для безпечного прослуховування музики, причому не чуть-чуть, а на цілих 10 дБ. Якщо протягом місяці використовувати такі навушники, постійно слухаючи музику на максимальній гучності, можна почати втрачати слух, і цей процес виявиться вже незворотнім, оскільки організму буде завдано колосальної шкоди.

У зв’язку з цим експерти запевняють, що краще переплатити гроші і купити оригінальні навушники від Apple, або ж, якщо така покупка є надто вже дорогої для бюджету, слід придивитися до моделей від інших відомих брендів. Нехай такі і будуть виглядати інакше, але зате вони забезпечать більш кращу якість звучання, виявляться безпеки і на них буде діяти офіційна гарантія від виробника, який відповідає за їх якість. Нічого з цього китайські клони AirPods запропонувати не можуть і ніколи не зможуть, а про їхню якість збірки так і зовсім не доводиться навіть замислюватися, так як за цим абсолютно ніхто не стежить. Ось і виходить, що фейковий копіями справжніх бездротових навушників «яблучної» корпорації краще взагалі ніколи не користуватися, так як це може бути дуже небезпечно для здоров’я.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

View Comments

  • В мене є як оригінали так і підробка , в роботі майже рік . Різниці такі несуттєві , що переплачувати в 7-8 разів . На просторах куча софту який обмежить час прослуховування і підкаже коли треба відпочити вухам, все інше звичайний маркетинг .

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024

    iPhone 16 Pro Max отримає величезний розмір корпусу

    Розміри Pro-версій майбутніх флагманів значно перевищують базові версії. Раніше в мережу потрапили зображення болванок, які використовуються…

    28.04.2024

    Gmail отримає нові функції штучного інтелекту

    Компанія Google вбудувала у свій поштовий клієнт нову нейромережну функцію. Вона полегшить роботу з довгими…

    28.04.2024

    В Україні з’являться нові номери мобільних телефонів

    Нещодавно, 3 квітня 2024 року, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України (ДССЗЗІ) видала…

    28.04.2024