Новий смартфон і фітнес-трекер Realme вже в наступному місяці, VoWiFi в цьому місяці

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Минулого місяця СЕО Realme India заявив, що компанія випустить свій перший фітнес-браслет в першому кварталі 2020, що було заявлено після запуску Realme 5i раніше того ж місяця. Деталі про новий фітнес-браслет китайського виробника поки що невідомі, але ми точно знаємо, що він вийде в наступному місяці.

СЕО Realme підтвердив це в останньому епізоді #AskMadhav. Він також розповів, що компанія додасть VoWiFI в свої смартфони цього місяця, і X2 Pro буде першим смартфоном, який її отримає. У лютому його отримають Realme X, XT, X2, 3 Pro i 5, а Realme 2, C1, C2, U1, 2 Pro, 3 i 3i – у травні.

На запитання про майбутню наявність Realme X50G в Індії він відповів, що щось “більше і краще” буде представлено на Mobile World Congress (MWC) в наступному місяці. Схоже на те, що це буде перший смартфон компанії на Snapdragon 855.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кажучи про щомісячні патчі безпеки Android, він також сказав, що смартфони, випущені цього року, будуть отримувати патчі протягом двох років. Компанія буде випускати оновлення кожного місяця протягом шести місяців після запуску, і апдейт кожні два місяці від 7 до 24 місяців.

Він також розповів про рекламу у смартфонах Realme, апдейт для виправлення проблем з шумоподавленням під час дзвінків через Realme Buds Air, як і про плани випуску одягу в Індії. Ви можете переглянути весь епізод #AskMadhav, якщо вас цікавлять деталі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.