Гoлoвний кoнкyрент Mi Band oтpимав oфiцiйну дaтy aнoнca

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.
За чутками станеться, це вже зовсім незабаром!
Oстаннi кiлькa poків Mi Band зaвoював pинoк фітнес-годинників. З одного боку, це добре, тому що саме популярність пристрою від Xiaomi дозволяє рости ринку подібних девайсів в цілому. З іншого ж боку, монополія ніколи не приносила по-справжньому позитивних підсумків. Скоріш за все, подібної позиції дотримуються і розробники з Realme, які особливо сумлінно працюють над власним фітнес-браслетом.

Так, ще в рамках презентації Realme 5i глава індійського підрозділу компанії Мадхав Шет підтвердив факт того, що його компанія займається створенням свого першого фітнес-браслета. Єдине, що відомо про пристрій напевно, так це те, що він буде поставлятися з ремінцем жовтого кольору. Також в якості дати анонса називався досить розпливчастий термін – 1 квартал поточного року. Але зараз в мережі з’явилася свіжа інформація, що стосується дати анонса пристрою. 

Реклама

Так, в рамках останнього епізоду Інтернет-мовлення AskMadhav, у глави Realme запитали, коли ж буде запущений умовний Realme Band. На це пан Шет відповів, що трапиться це вже зовсім скоро – в лютому.

Нагадаємо, що ще в грудні компанія розповіла про свої основні плани на 2020 рік: смартфони, програмне забезпечення та продукти Інтернету речей. Саме до останньої категорії входять смарт-годнники, призначені для контролю стану здоров’я і фізичної активності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: