Xiaomi випустила нову бездротову мишу Mi Portable Wireless Mouse за $7

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайська корпорація Xiaomi офіційно представила громадськості свою нову бездротову мишу, а заплатити за неї потрібно  всього-на-всього в $ 7. У такій немає Bluetooth, а підключається до комп’ютера, телевізора, смартфону або іншому пристрою за допомогою спеціального радіоприймача USB, який вставляється у відповідний порт. Передачі даних відбувається на частоті 2,4 ГГц, а максимальна дальність – 10 метрів. Усередині Mi Portable Wireless Mouse є слот для установки однієї батарейки класу AA, причому такий, як стверджується, вистачає на цілих 12 місяці використання кожен день по шість годин. Простіше кажучи, цілий рік не доведеться переживати через необхідність додаткової підзарядки батареї.

За рахунок того, що нова бездротова миша має симетричну форму, вона повноцінно підходить як правші, так і лівшам, що робить її повною мірою універсальною. На вибір покупців пропонуються чорне і біле забарвлення, а виконані вони з чорного матового і чорного глянцевого пластика, що володіє високим ступенем зносостійкості. Роздільна здатністьсенсора – 1200 dpi (точок на дюйм), і його досить навіть для того, щоб грати в будь-які відеоігри. Важить мишка, без урахування батареї, всього 56 грамів, а має вона розмірами 102 × 58 × 34 мм. Компанія-виробник позиціонує Xiaomi Mi Portable Wireless Mouse як мишки, призначеної для вирішення будь-яких повсякденних завдань, а також для непрофесійних ігор аматорського рівня.

Раніше компанія Xiaomi вже випустила мишку під назвою Mi Portable Wireless Mouse, а сталося це в 2019 році, проте оригінальна модель працює не тільки на частоті 2,4 ГГц, але ще і по Bluetooth. Через наявність підтримки додаткового стандарту передачі даних вона відчутно дорожче, тоді як нова модель його позбавлена, завдяки чому і вдалося зробити так, щоб вона коштувала всього-на-всього $ 7.Офіційні продажі здешевленої бездротової миші почнуться на території Китаю вже в цю п’ятницю, 17 січня 2020 року. Чи вийде це вкрай корисне і потрібне пристрій на міжнародний ринок поки що невідомо, тому що ніяких даних на цей рахунок, на жаль, ще немає. Ймовірність такого результату вкрай велика, адже компанія-виробник розуміє, що її новинка зможе швидко стати хітом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.