Diesel представила смарт-годинник на WearOS з незвичайним дизайном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед великої різноманітності гаджетів знайшлося місце на CES 2020 і розумним годинникам. Одну з найбільш незвичайних моделей презентувала компанія Diesel. Відмінною рисою On Fadelite став екстравагантний дизайн з прозорим корпусом. 

On Fadelite стали ще компактніші, ніж попередня модель. Виробник заявляє, що зменшення розміру робить годинник універсальними як для жінок, так і для чоловіків. Ремінець зроблений з напівпрозорого нейлону з добре читаним логотипом Diesel. За задумом виробника, і корпус годинника, і ремінець виконані в одному стилі.

Крім стандартного видання буде випущена модель, над якою працював відомий ілюстратор з Торонто Mad Dog Jones. Годинники і ремінець виконані в стилі кіберпанку і поставляються з м’якою серветкою, кольори якої перегукуються з дизайном годинника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

On Fadelite працюють під управлінням операційної системи Google WearOS і побудовані на платформі Snapdragon Wear 3100 від Qualcomm. Обсяг ОЗУ становить 512 МБ, а ПЗУ – 4 ГБ. Годинники оснащені трекером серцевого ритму. Також є NFC для оплати по Google Pay, вбудований GPS і можливість підключення до смартфонів на Android або iOS. Крім того, гаджет отримав захист від води і додатки Google Fit і Spotify.

Вихід On Fadelite очікується в березні 2020 року ціною 275 доларів. Спеціальна модель з’явиться в квітні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.