ASUS випустить корисний додаток для Android і Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під час презентації своїх електронних новинок на CES 2020 ASUS заявила про плани випустити велике оновлення для програми-асистента myASUS, яке за замовчуванням поставляється з ноутбуками компанії. Програма обзаведеться вкрай корисною функцією.

Нова версія myASUS дозволить перетворити будь-який Android-смартфон в додатковий дисплей для комп’ютера. Найважливіше, що доступна ця опція буде не тільки власникам пристроїв ASUS, але і всім користувачам Windows 10.

Мінімальні вимоги для роботи програми myASUS – смартфон на базі Android 9 Pie і новіше, а також комп’ютер або ноутбук з операційною системою Windows 10. Власнику пристроїв потрібно встановити утиліту і активувати функцію Screen Extender або Mirror, після чого смартфон буде працювати як додатковий монітор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За заявою представників ASUS, нова функція з’явиться в додатку myASUS з черговим оновленням, вихід якого запланований на 19 січня 2020 року. Десктопна версія утиліти доступна в магазині Microsoft Store, а мобільний додаток можна скачати в Google Play.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.