У Lenovo згадали про цифрові фоторамки

Електронні або цифрові фоторамки один час були гарячою новинкою, але не отримали такого широкого поширення, як, можливо, хотілося б виробникам. Проте, концепція жива, про що свідчить той факт, що компанія Lenovo приготувала до виставки CES 2020 нову модель. Відповідно до сучасних тенденцій, рамка наречена “розумною” – пристрій називається Smart Frame.

Розум рамки проявляється в тому, що вона може не тільки показувати фотографії або картини за заздалегідь визначеним списком або вроздріб. Алгоритми штучного інтелекту вибирають найякісніші зображення з колекції користувача і автоматично об’єднують їх в Цифрові колажі, щоб збільшити кількість зображень, що переглядаються за один раз. В комплект півставки Lenovo Smart Frame входять сотні художніх творів, якими можна приміщення. Користувачі можуть вибрати з галереї матеріали і кольори рамки, щоб вона краще відповідала індивідуальним смакам і дизайну інтер’єру.

Екран фоторамки розміром 21,5 дюйма має покриття антивідблиску. Його дозвіл виробник не приводить. Датчик освітленості, що враховує спектр світла, дозволяє рамці автоматично змінювати параметри зображення відповідно до поточних умов. Гортати знімки або затримувати увагу на найцікавіших з них можна за допомогою жестів. Система кріплення дозволяє в будь-який момент повернути пристрій на 90°.

Lenovo планує почати продажі Smart Frame в серпні за ціною 399 доларів (9,5 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.