LG Electronics представить на CES 2020 саундбари з штучним інтелектом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і багато інших виробників, компанія LG Electronics вирішила заздалегідь розповісти, які новинки вона планує представити на виставці споживчої електроніки CES 2020. Південнокорейський виробник збирається привезти до Лас-Вегасу лінійку «саундбарів з чудовою якістю звуку, простим підключенням, розумною функціональністю і елегантним дизайном».

Новинки розроблені спільно з давнім партнером LG, компанією Meridian Audio. Серед особливостей можна виділити підтримку Dolby Atmos і DTS: X. Виробник уточнює, що підтримка є не у всіх моделях, але в більшості.

Ще одна цікава риса нових акустичних систем — функція AI Room Calibration, яка виконує налаштування параметрів з використанням алгоритмів штучного інтелекту, щоб автоматично оптимізувати вихідний звук під характеристики конкретного приміщення. Як стверджується, ШІ може аналізувати відбитий сигнал для точної оцінки навколишнього простору і відповідного коригування параметрів. При відтворенні контенту, створеного з допомогою Dolby Atmos або DTS: X, ця технологія дозволяє отримати «приголомшливо реалістичний об’ємний звук».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Флагман лінійки — SN11RG — має конфігурацію 7.1.4 каналу і комплектується двома бездротовими тиловими динаміками. Його та інші моделі можна буде побачити в павільйоні LG на CES 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.