Заплати або відключимо: Windows 10 переходить на платну підписку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Впровадити платну підписку компанія Microsoft вирішила просто не просто так, а після успіху офісного пакету Office 365. Він, як всім напевно добре відомо, доступний саме в формі підписки, тобто так, коли користувачі платять невелику суму грошей за доступ до нього на щомісячній основі , отримуючи натомість певні набори можливостей.

У випадку з Windows 10, як вважає американська корпорація, подібна бізнес-модель доведеться користувачам за смаком, тому що їм не доведеться відразу віддавати $ 200 або навіть більше, щоб отримати ліцензійну версію десятої «вінди». Потрібно буде лише просто оплачувати підписку, а до тих самих пір, поки вона оплачується, стане можливим повноцінно користуватися всією операційною системою.

Скільки конкретно буде коштувати підписка невідомо, але в неї виявиться впроваджена не тільки ліцензія для Windows 10, але ще і ліцензія для офісного пакету Office 365, а також, крім того, додатковий простір в розмірі 1 ТБ в хмарному сховищі OneDrive. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, щомісяця платити за таку підписку доведеться $ 17. Віддаючи таку суму грошей на постійній основі, користувачі зможуть використовувати відразу три продукти Microsoft, роблячи це абсолютно легально. Важливо зауважити, що мова йде про підписку виключно для фізичних осіб, а призначена вона для некомерційного використання, тобто індивідуальні підприємці і компанії не зможуть нею користуватися законно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.