Apple випустить нові iPad Pro 2020 з потрійною камерою (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер @OnLeaks, який ніколи не помиляється, опублікував в мережі зображення, які проливають світло на те, як саме виглядатимуть нові планшетні комп’ютери Apple зразка наступного року. Так, за даними джерела, вони виявляться майже точними копіями моделей 2018 року, але при цьому отримають скляну задню кришку, міцніший каркас, щоб корпус стало складніше погнути, а також потрійну основну камеру на тильній частині, яка виявиться аналогічна такій в iPhone 11 Pro . На вибір покупців запропонують 11-дюймову і 12,9-дюймову модель, хоча відрізняються вони не тільки цим, але ще і розмірами, обсягом оперативної пам’яті і звичайно ж ємністю батареї.

Камера в нових планшетах Apple є випираючою з корпусу, тому використовувати планшетні комп’ютери без захисного чохла, який би нівелював випирає фотокамеру, виявиться досить важко з очевидних причин, адже через неї планшет елементарно не зможе рівно лежати на столі. З лицьового боку нові iPad Pro 2020 абсолютно ніяк не будуть нічим відрізнятися від моделей 2018 року, тобто рамки не стануть більші або менші. Очікується, що топова 12,9-дюймова модель планшета отримає 8 ГБ оперативної пам’яті, тоді як в 11-дюймової вдасться зустріти тільки 6 ГБ ОЗУ, тобто відчутно менше. В обох випадках їх апаратної основою виявиться потужний восьмиядерний процесор Apple A13X, адаптований під планшети.

Для підключення будь-яких аксесуарів, а також зарядного пристрою, в планшети вбудований роз’єм USB Type-C, а ось звичного всім 3,5 мм роз’єму для навушників вони абсолютно точно не отримають, і це цілком собі реальний факт. На вибір покупців запропонують темно-сіре і сріблясте забарвлення, тому особливого вибору в цьому плані не буде. Прямо «з коробки» на нові iPad Pro 2020 виявиться встановлена ​​операційна система iOS 13, а вона, як всім напевно добре відомо, має вкрай широкими функціональними можливостями, за рахунок яких планшети Apple цілком можуть замінити комп’ютери в деяких завданнях. За даними джерела, компанія-виробник вже затвердила дані планшети, тобто вони в повній мірі створені, а їх публічна повноцінна презентація відбудеться в березні наступного року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.