Categories: Ґаджети

Sony PlayStation 5 отримає революційні можливості у яких немає аналогів

Share

Компанія Sony запатентувала геймпад DualShock 5, щоб ніхто з конкурентів не зміг його вкрасти. Справа в тому, що бренд створив унікальні за своєю добу кнопки для середніх пальців, якими можна користуватися під час гри. Так, простіше кажучи, у гравців буде цілих чотири нових кнопки, використовуючи які можна буде здійснювати різні дії. Наприклад, в шутері можна буде миттєво лягти, або ж кинути гранату, і все це без необхідності затискати відразу кілька клавіш, як це доводиться робити зараз. Більш того, дані кнопки мають рухливість, тому їх буде тактильно приємно натискати, а ще це дозволить краще контролювати ігровий процес, самостійно вирішуючи, коли натиснути швидко, а коли навпаки краще це зробити повільно.

Всі чотири кнопки в геймпаді від Sony PlayStation 5 мають датчики тиску, тобто вони можуть визначати, наскільки сильно на них натискають. За рахунок цього, що очевидно, чотири кнопки перетворяться щонайменше у вісім, так як геймери зможуть натискати на такі легко або сильно, і в таких випадках дії будуть виконуватися найрізноманітніші, в залежності від конкретної відеоігри. Геймпад DualShock 5 виявиться представлений разом з консоллю наступного покоління, тому що саме для неї він і створюється, а його продажі стартують разом з продажами консолі нового покоління, оснащеній за останнім словом техніки. Чи буде в цьому ігровому контролері повноцінний екран – поки що невідомо.

За своєю формою DualShock 5 від Sony PlayStation 5 виявиться дуже сильно схожий на DualShock 4 від PS4, але між ними буде значна різниця, як з точки зору габаритів, так і за відчуттями в руці, тому що новий буде більш ергономічним і зручним, а ще йому приписують підтримку бездротової зарядки по Qi. Для провідного зарядки потрібно використовувати інтерфейс USB Type-C. Офіційна презентація ігрової приставки нового покоління, також як і контролера для неї, відбудеться вже в першій половині 2020 року, тоді як їх продажі стартують в кінці року. Очікується, що купити PS5 всі бажаючі зможуть за $ 500.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Apple покаже, на що здатна у сфері штучного інтелекту

    Вже за кілька днів – 7 травня – Apple представить нові планшети iPad Pro. За…

    03.05.2024

    Чому не варто купувати дорогий смартфон

    Давно минули ті часи, коли тільки за великі гроші можна було отримати якісний надійний смартфон…

    02.05.2024

    «Київстар» приголомшив новими тарифами: чого бажати абонентам

    Мобільний оператор «Київстар» змінив наповнення у деяких своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього Інтернету в рамках…

    02.05.2024

    ChatGPT ставиться до людей і суспільства краще, ніж середній студент коледжу

    Напевно, в найближчому майбутньому звернутися за допомогою в етичних питаннях користувачам буде набагато простіше до…

    02.05.2024

    iPhone 15 і 15 Plus виявилися менш популярними серед покупців цього року

    Моделі iPhone 15 Pro стали найпопулярнішими смартфонами Apple в США в першому кварталі цього року,…

    02.05.2024

    Офіційно: iPad втратить свою головну відмінність від Android-планшетів до кінця року

    Компанія Apple офіційно підтвердила, що iPad та iPadOS будуть приведені у відповідність до законодавства Євросоюзу…

    02.05.2024