Apple готує комп’ютер за $5000 для кіберспорту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як правило, якщо Apple за щось береться, то кінцевий результат у неї виходить краще, ніж у інших. Можливо, так буде і з кіберспортом. За чутками, компанія високо оцінила перспективи цього напряму (зростання на 1 мільярд доларів за рік), результатом чого стане новий комп’ютер, націлений саме на кіберспортивну аудиторію.

Чутки пов’язані з подальшим розвитком ігрового сервісу Apple Arcade – його трансформацією в щось більше. Ну а апаратним забезпеченням для кіберспортсменів стане абсолютно новий комп’ютер (поки незрозуміло, чи буде це ноутбук з великим екраном або сверхширокоформатный моноблок) з високою за мірками звичайного ПК, але відносно невисокою для самої Apple вартістю до $5000.

Очікується, що на такому продукті вершки буде знімати не тільки сама Apple, але і безліч її партнерів з ланцюга поставок — складальник ПК Quanta, контрактний виробник TSMC, виробники корпусів Hongzhun і Kecheng, виробники блоків живлення Delta і Lite-On — і багато хто інші.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деталі проекту з’являться пізніше, а офіційно оголосити про нову ініціативу Apple може на конференції для розробників WWDC 2020 в червні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.