Categories: Ґаджети

Windows 10 розвиватимуть по-новому: функції відв’язали від релізів

Share

Microsoft оголосила про перехід на новий спосіб розробки Windows 10. До цих пір компанія слідувала прийнятим з першою версією ОС принципом прив’язки нових функцій до чергового релізу, повідомляє ” ЛІГА.net “.

Компанія більше не буде з новим релізом Windows 10 випускати всі обіцяні в ньому функції. Останні будуть з’являтися за готовністю.

“Хоча функції в активній розробці можуть бути призначені в майбутній реліз Windows 10, вони вже до нього не прив’язані. Нові опції будуть з’являтися в майбутніх випусках Windows 10 коли вони будуть готові”, – написав старший менеджер програми тестування Windows Insider Брендон ЛеБланк в офіційному блозі .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З 2015 року (тоді вийшла перша версія Windows 10) Microsoft публічно оголошувала про майбутні нововведення в ОС. Про них користувачі могли дізнатися в офіційному блозі в день релізу тестової версії такого випуску. Microsoft неодноразово підтримувала такий принцип, публікуючи відомості про нові функції в момент демонстрації тестової версії нового релізу. Випадки, коли Microsoft відкликала вже оголошену функцію траплялися рідко.

Подібну модель впровадження нових функцій по готовності використовують веб-браузери. Однак вони можуть випустити за рік більше п’яти мажорних версій і перенесення функції на наступну може призвести до затримок лише в кілька тижнів. Нові версії Windows 10 виходять два рази на рік.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Камера iPhone 16 Pro отримає п’ять основних оновлень, включаючи 6-кратний телеоб’єктив

    Майбутній випуск висококласних флагманів Apple, iPhone 16 Pro і 16 Pro Max, викликає значний ажіотаж,…

    29.04.2024

    Meizu 21 Note з камерою на 50 Мп показали на живих фотографіях

    Незважаючи на заяву компанії Meizu про вихід з бізнесу смартфонів, в мережі з'явився ще один…

    29.04.2024

    “Київстар” змінює тарифи: які будуть оновлені

    Мобільний оператор "Київстар" анонсував зміни у 2-х своїх тарифах. Оновлення стосуються домашнього інтернету в рамках функції Суперсила.…

    29.04.2024

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024