Краща за Xbox: Sony PlayStation 5 виявиться найпродуктивнішою приставкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Ендрю Райнер з видання Game Informer повідомив про те, що ігрова приставка під назвою Xbox Series X є вкрай потужною і просунутою в усіх відношеннях, проте нова PS5 від японської Sony виявиться більш продуктивною. Наскільки потужнішою вона виявиться він не повідомляв, однак, як зазначається, різниця виявиться значною. У приставці від Microsoft використовується флеш-пам’ять SSD зі швидкості 2000 МБ / с (за офіційними даними), тоді як в новинці від японської корпорації цілком може використовуватися значно швидша. За рахунок цього вона зможе запускати ігри відчутно швидше, а разом з тим забезпечувати більш швидку подгрузку всіх текстур в дозволі високої чіткості.

Таким чином, виходячи з такого стану справ, нова ігрова приставка від японської корпорації абсолютно точно порадує всіх покупців, адже консолі від даного виробника були більш потужними, ніж такі від Microsoft. Очікується, що офіційна презентація приставки Sony PlayStation 5 відбудеться вже в лютому 2020 року, тобто через приблизно два місяці після анонса Xbox Series X. Не виключено, що японський бренд постарається щось вивідати про продукт конкурента і зробити так, щоб його фірмова новинка в цьому плані була краще, нехай домогтися цього в такі стислі терміни і неймовірно важко. Якщо нова PS5 виявиться могутніше свого конкурента хоча б на 5 – 10%, це вже буде величезна різниця, адже коштувати вони будуть приблизно однаково.

За рахунок того, що нова приставка від японської корпорації виявиться більш продуктивною, вона зможе залишатися актуальною на ринку трохи довше, а ще, крім того, відеоігри для неї будуть забезпечувати понад кращу деталізацію і, крім того, вони виявляться більш пропрацюваними. Втім, звичайно, все це справедливо лише при хорошому достатньому рівні оптимізації, тому що в іншому випадку помітити різницю між Xbox Series X і Sony PlayStation 5 не вийде. У будь-якому випадку, однозначно дізнатися, яка ігрова приставка потужніша, а яка навпаки слабкіша, стане можливим лише після їх запуску в продаж і прямого порівняння. Поява таких новинок на полицях магазинів очікується в кінці 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.