Sony випустила PlayStation 5, і ось як вона виглядає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери виклали в інтернет знімки, які проливають світло на зовнішній вигляд такої ігрової приставки, як Sony PlayStation 5. На опублікованих зображеннях чітко видно, як саме виглядає майбутня новинка з усіх боків. Відзначається, що за своїми розмірами вона приблизно в півтора рази більша доступною зараз у продажу PS4 Pro.

Ігрова приставка, яку показали на знімках, представляє з себе модель нової консолі, призначену саме для споживчого ринку. Простіше кажучи, саме вона надійде в продаж по всьому світу, ставши доступною для покупки. На знімках добре видно, наскільки «товстою» є PS5, але у таких її великих розмірах є причина – вкрай потуже технічне оснащення, для якого необхідно потужне охолодження. Все це потрібно для того, щоб ігрова приставка могла запускати гри в дозволі 4K UHD, тобто в найвищому з усіх доступних, а досягати воно може величезного значення в 3840 на 2160 пікселів. Відзначається, що при створенні такого дизайну співробітники Sony хотіли зробити так, щоб приставка була схожа на латинську букву «V». В її стилі виконали грати для видування гарячого повітря.

Яке саме технічне оснащення отримає нова Sony PlayStation 5, на жаль, не повідомляється, але дана консоль абсолютно точно опиниться оснащена за останнім словом техніки. Втім, звичайно, до моменту її виходу на ринок може змінитися не тільки «залізо», а й зовнішній вигляд, однак уже зовсім незначно. Ігрова приставка нового покоління в півтора рази більша, ніж доступна зараз у продажу модель PS4 Pro. Саме тому бажаючим стати її власниками варто вже зараз замислитися над тим, куди її ставити, адже займе вона досить багато місця. Більш того, через розташування отворів для видування повітря ставити PS5 доведеться саме горизонтально, тому що при вертикальній установці, найімовірніше, відбудеться перегрів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційна презентація цієї ігрової приставки нового покоління, оснащеної за останнім словом техніки, відбудеться вже в наступному році, тобто дуже і дуже скоро. Очікується, що новинку покажуть в рамках спеціального заходу, а пройде такий вже в лютому. Що стосується її появи у продажу, тобто на полицях магазинів, то таке має статися в кінці року – в листопаді або ж в грудні. За попередньою інформацією, купити Sony PlayStation 5 всі бажаючі зможуть за $ 500. Втім, швидше за все, підсумковий цінник виявиться значно більше, тому що «залізо» новинки буде вкрай потужним, а значить і собівартість у неї виявиться просто величезною за мірками консолей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.