Xiaomi очолила дуже важливий ринок

Раніше на цьому тижні IDC повідомила, що Apple домінувала в індустрії переносних пристроїв в минулому кварталі, так як популярність AirPods продовжує зростати.

Однак, новий звіт аналітичної компанії Canalys, який зосереджений виключно на сегменті розумних годинників і фітнес-трекерів, демонструє іншу картину. В даному випадку не враховувалася категорія бездротових навушників, в якій домінують Apple AirPods.

За даними Canalys, в третьому кварталі Xiaomi посіла перше місце в цій категорії у всьому світі, відвантаживши 12,2 млн пристроїв і зайнявши 27% ринку. За рік зростання продажів склало 74,4%. Зростання Xiaomi пояснюється високими продажами в Китаї і агресивним розширенням за кордоном. Apple посіла друге місце з часткою ринку 15%, при цьому 60% поставок припадало на новітні Apple Watch Series 5.

Huawei посіла третє місце, відвантаживши 5,9 млн пристроїв і зайнявши 13% ринку. За рік поставки вдалося наростити на 243% завдяки зростанню продажів в Китаї. Fitbit займає 8% ринку і четверте місце. Samsung зайняла п’яте місце і 6% ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.