Xiaomi запустила в продаж кращі в світі телевізори Mi TV 5 Pro

Починаючи з вчорашнього дня всі бажаючі можуть купити собі кращі в світі телевізори Mi TV 5 Pro з вкрай широкими функціональними можливостями, тому що вони здатні навіть відтворювати без будь-якої попередньої конвертації відео в 8K більш ніж 100 ГБ (один файл). Два нових телевізора від Xiaomi нічим не відрізняються один від одного по частині технічного оснащення і функціональних можливостей, тобто відмінності полягають лише в їх розмірах. Класична модель володіє 55-дюймовим екраном, обходячись покупцям в $ 525, тоді як за 65-дюймову матрицю просять $ 710. По частині зовнішнього вигляду і «заліза» ці телевізори ідентичні один одному.

Вони обидва мають матрицю IPS з роздільною здатністю 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), підтримуючи при цьому технологію HDR10 + і володіючи колірним охопленням на рівні 108% простору NTSC. Одна з особливостей новинки полягає в мінімальних рамках збоку і зверху, завдяки чому весь телевізор виглядає максимально стильно і привабливо в усіх відношеннях. Що стосується технічного оснащення, то дані телевізори можуть похвалитися 4-ядерним процесором Amlogic T972, 4 ГБ оперативної і 64 ГБ постійної пам’яті, а також різними іншими особливостями, в тому числі стереодинаміками потужністю 20 Вт. В якості операційної системи використовується оболонка PatchWall, побудована на базі Android TV.

За словами виробника, ці телевізори є найбільш прогресивними і сучасними з усіх, які він коли-небудь випускав на ринок, тому вони абсолютно точно зможуть знайти вкрай широку популярність серед покупців. Поки що купити Xiaomi Mi TV 5 Pro можна виключно в Китаї, але вже в наступному 2020 року такі новинки повинні надійти в продаж на міжнародному ринку, ставши доступними всім бажаючим без зайвих обмежень і складнощів. У найближчому майбутньому в продаж надійде 45-дюймова модель цього телевізора, зберігши всі «залізо» від старших версій, але коштувати при цьому вона буде менше, але зараз точних конкретних даних на цей рахунок ще немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я