Розробники випустили нову операційну систему яка краща за Windows 10

Найбільш сучасною і просунутою в усіх відношеннях операційною системою з усіх, які випустила Microsoft, є Windows 10. Ця платформа стрімко набирає популярність, стаючи все більш затребуваною в усіх відношеннях. В даний час вона вже встановлена ​​на більш ніж 900 млн електронних пристроїв, але це далеко не межа, принаймні так вважають розробники. Здавалося б, раз найдешевша версія десятої «вінди» коштує $ 200, а сама ця платформа встановлена ​​на настільки велике число різних гаджетів, значить вона повинна бути просто ідеальною в усіх відношеннях, нехай на ділі, на жаль, нічого подібного і близько не відбувається. Користувачі знову і знову стикаються з проблемами.

Ці проблеми виникають завжди, але особливо часто це відбувається при оновленні програмного забезпечення до нової версії, тому що в такому випадку з’являються неполадки, що заважають використовувати електронний пристрій і отримувати від цього процесу позитивні емоції. На щастя, терпіти весь цей жах залишилося не дуже довго, тому що вже незабаром вийде нова операційна система від Microsoft. Як стало відомо від інсайдерів, розробники з цієї компанії нарешті приступили до стадії фінального тестування новітньої ОС для комп’ютерів, планшетів, моноблоків, ноутбуків і інших гаджетів, завдяки чому всі користувачі вже незабаром зможуть без зайвих складнощів її завантажити, а потім зробити установку і почати процес використання.

Навіть не дивлячись на те, що сама Microsoft поки що так і не розповіла нічого про свою нову ОС для електроніки, також як і не підтвердила сам факт її розробки, в мережі вже досить даних щодо цього, а говорять всі вони про те, що дана платформа виявиться набагато краща доступної в даний час Windows 10 в усіх відношеннях. Так, користувачі можуть розраховувати на абсолютно новий зовнішній вигляд всіх елементів, на перероблений інтерфейс, на нову колірну схему, на підвищення швидкості роботи, на збільшення автономності, а також на інші приємні особливості, які зроблять цю ОС набагато кращою доступною десятої «вінди», якою багато зараз незадоволені через величезну кількість недоліків, які вона в собі містить.

За попередніми даними, нову операційну систему анонсують вже через кілька місяців – у лютому або в березні 2020 року, а реліз її фінальної стабільної версії відбудеться в кінці року. Однією з головних «фішок» нової платформи стане модульне ядро ​​Windows Core, за рахунок якого вона зможе вкрай легко і просто оновлюватися, так як даний процес виявиться повністю автоматизованим і безпечним, а перезавантажувати кожного разу електронний пристрій заради його завершення точно не доведеться. Платною або ж безкоштовною виявиться «вбивця» Windows 10 поки що невідомо, але зате точно відомо про те, що їй під силу виявиться запускати будь-які програми та ігри, в тому числі в форматах PWA, UWP і Win32.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

1 коментар

  1. Вы так уверенно заявляете о большей совершенности новой над десяткой… Вы её уже “щупали”? А я почему то уверен, опираясь на предидущие сомнительные современные “достижения” Майкрософт, что она будет еще более гнилая и проблемная, чем десятая Винда. Поживем – увидим

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я