Компанії Xiaomi випустила спадкоємця торішнього хіта

Xiaomi Xiaomi D динглинг смарт-відео дверний дзвінок. Друге покоління отримало назву Xiaomi в Dingling смарт-відео дверний дзвінок С.

Оригінал спочатку був запущений через платформу колективного фінансування і встановив рекорд по зборах в 400% від початкової цільової суми. Тепер Xiaomi не представила поліпшену версію пристрою.

Динглинг смарт відео дверний дзвінок S теж пропонується через платформу Youpin. Стартова ціна становить 36 доларів, а повна вартість в магазинах складе 42 долара (1 тис грн).

Нова версія оснащується камерою з ширококутною оптикою на 156 градусів з можливістю зйомки відео в дозволі Full HD. У оригіналу кут огляду був набагато менше-тільки 105 градусів. Також підтримується кодек H. 256, що обіцяє прискорену передачу при більш високій якості. Ще одне помітне поліпшення — час автономної роботи виросло. В ідеальних умовах при записі 20 роликів тривалістю по 10 секунд щодня, пристрій повинен пропрацювати до 6 місяців на одній зарядці.

Коли хтось підходить до дверей і дзвонить, на смартфон Користувача відправляється оповіщення. Пристрій дозволяє при бажанні спотворити власний голос, функція орієнтована на жінок. Також нова версія дзвінка дозволяє записувати повідомлення, що зручно в різних ситуаціях, наприклад, якщо треба повідомити кур’єру, де залишити посилку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.