Categories: Ґаджети

Майбутній фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 отримає масу корисних функцій

Share

За наявними в даний час даними, купити Xiaomi Mi Band 5 покупці зможуть за 199 юанів, тобто його покупка обійдеться в 1 950 рублів. Це дуже і дуже мало за сучасними мірками, тому навіть власники недорогих бюджетних смартфонів зможуть його собі придбати, а це, в свою чергу, дозволить йому стати не нішевим продуктом, як Apple Watch, а масовим і навіть «народним». Уже відомо, що новинка порадує всіх покупців 1,2-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 320 на 160 пікселів, а прикритий такий виявиться загартованим склом для захисту від фізичного впливу. Ємність акумулятора складе 150 мАг, а автономність на одному заряді перевищить значення в два тижні.

Зарядний пристрій для цього трекера не буде потрібно, тому що коннектор USB виявиться вбудований в його ремінець, тобто такий завжди буде з собою. За рахунок цього в будь-якому зручному місці можна буде легко заряджати даний фітнес-браслет, де є відповідний порт. Зарядки протягом 5 хвилин вистачить на 12 годин роботи. Інсайдери запевняють, що в Xiaomi Mi Band 5 з’явиться модуль ЕКГ, а дозволить він легко і просто робити ехокардіограму роботи серця, що, в свою чергу, дозволить проводити діагностику такого. Крім того, новинка виявиться здатна визначати рівень води в організмі і показувати рівень стресу. На основі всіх цих відомостей трекер зможе давати цінні рекомендації, які допоможуть його власникам стати більш щасливими і здоровими.

Втім, такі можливості звичайно ж виявляться корисними, але далеко не для всіх, і китайська корпорація це розуміє. Саме тому, щоб її новинка стала популярною зовсім точно, вона вирішила перестрахуватися і встановити в неї повноцінний чіп NFC. Це буде не урізана його версія, що працює тільки з платіжною системою Mi Pay і тільки в Китаї, а повноцінна. За рахунок цього всі власники Xiaomi Mi Band 5 зможуть оплачувати з його допомогою покупки в магазинах і різні послуги в закладах, а також, крім того, сплачувати за проїзд у громадському транспорті. Також цей браслет стане можливим використовувати в якості пропуску в різні офіси, попередньо його налаштувавши. Надано підтримку проектам можливості будуть як на китайській території, так і на міжнародному ринку, а це гарантовано порадує всіх користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Фахівці TechRadar назвали 9 найкращих смартфонів на весну 2024 року

    TechRadar вважає, що Samsung Galaxy S24 Ultra не має конкурентів. Цей смартфон може замінити одразу…

    09.05.2024

    Названий можливий наступник Тіма Кука на посаді глави Apple

    Керівник відділу розробки апаратного забезпечення Джон Тарнас може замінити Тіма Кука на посаді генерального директора…

    09.05.2024

    У пацієнта з чіпом Neuralink виникли перші проблеми

    У березні 2024 року компанія Ілона Маска Neuralink показала свого першого пацієнта з чіпом. Ним…

    09.05.2024

    Тест Geekbench показав, наскільки новий iPad Pro швидший за попередника

    У базі даних бенчмарку зазначено, що iPad Pro з M4 показав результат у 3767 балів…

    09.05.2024

    Android 15 обіцяє покращити режим сну

    В Android 15 додано новий API ZenDeviceEffects, який дозволяє стороннім додаткам змінювати налаштування екрану під…

    09.05.2024

    Sharp випустила камерофон Aquos R9 з незвичайним дизайном та доступний Aquos wish4

    Sharp Aquos R9 працює на базі чипсета Snapdragon 7+ Gen 3, має 12 ГБ оперативної…

    09.05.2024