Apple запустила в продаж найкращий MacBook: ціни вражають

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Буквально вчора він став доступний для покупки на офіційному сайті бренду, тобто в магазині Apple Store Online, де всі бажаючі вже можуть оформити його покупку. Доставити цей 16-дюймовий ноутбук, кращий в історії MacBook, обіцяють наступного тижня, тому що термін доставки варіюється з 1 до 5 днів, в залежності від обраної конфігурації. Швидше за все, вже на наступному тижні такий портативний комп’ютер також стане доступний для покупки у авторизованих продавців техніки Apple. У базовій конфігурації комп’ютер коштує біля 100 000 гривень. Топова конфігурація коштує значно більше, тому що просять за неї цілих 200 000 гривень. Здійснити оплату можна банківською картою на сайті, або ж готівкою або карткою при отриманні. У цю суму грошей включено найпотужніше технічне оснащення з усіх, яке коли-небудь можна було зустріти в ноутбуках Apple.

Так, ноутбук за таку суму грошей володіє 8-ядерним процесором Intel Core i9 9-го покоління з частотою 2,4 ГГц, 64 ГБ оперативної пам’яті DDR4 з тактовою частотою 2666 МГц, графічною картою AMD Radeon Pro 5500M з 8 ГБ відеопам’яті, а також накопичувачем SSD об’ємом 8 ТБ. В іншому, цей MacBook Pro має точно таким же «залізом», як і більш дешеві моделі, вартість яких, як було зазначено раніше, стартує з позначки в 199 990 рублів. Одна з головних особливостей цієї моделі – нова клавіатура, яка використовує класичний тип конструкції «ножиці». За рахунок цього, за словами Apple, проблем з залипання і подвійними або навіть потрійними натисканнями гарантовано не буде. У клавіатуру вмонтовано сенсорна панель Touch Bar.

На вибір покупців пропонують сріблясте і світло-сіре забарвлення. Як показує практика, найкраще використовувати перший варіант, а пов’язано це з тим, що з плином часу на ньому не з’являється потертостей від зап’ясть рук і, крім того, на ньому майже непомітні подряпини і відколи, а таких не уникнути навіть при акуратному використанні. Купуючи ноутбук за таку суму грошей, потрібно розуміти, для яких цілей він купується. Якщо це просто офісна робота, то навряд чи в такій покупці буде якийсь сенс, а якщо робота з графікою, музикою або чимось подібним, то він може стати відмінним вибором, будучи здатним «відбити» свою вартість за кілька тижнів або місяців активної роботи, а потім дозволить заробляти гроші вже понад свого цінника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.