Новинка Xiaomi для фанатів стімпанка, 3D-пазлів і кіно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi завжди відрізняється тим, що вона випускає не тільки інноваційні продукти, але і товари для дому, для побуту, а також сюрпризи для тих, хто любить нестандартні речі.

Для любителів віддатися ностальгії призначений новий ретро-проектор, який випускається партнерською компанією Rokr. Виробник уточнює, що пристрій коректніше називати вітаскоп (vitascope). Це один з ранніх прототипів сучасних кінопроекторів, який забезпечує проекцію зображення з плівки на екран за допомогою електричної лампи розжарювання.

Габарити пристрій в зібраному стані складають 220х130х245 мм, але він поставляється в розібраному вигляді. По суті, це дерев’яний конструктор, призначений для дітей старшої 14 років. На збірку ретро-проектора піде 4-8 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій на сайті виробника носить повну назву 3D Puzzle Movement Assembled Wooden Vitascope. Після складання ви отримаєте не просто цікаву модель ретро-проектора, а робочий вітаскоп. Досить буде обертати ручку і спостерігати за рухомими на екрані картинками.

У Китаї ретро-проектор коштує близько 33 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.