У мережу злили нову розумну колонку Huawei з неперевершеним звучанням

Новинка від Huawei отримає підтримку потужного шестиканального звуку і зможе замінити домашній кінотеатр

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Нещодавно ми писали про те, що 25 листопада Huawei представить перший в світі планшет з отвором в екрані для фронтальної камери – MatePad Pro. Також очікується, що в цей день компанія анонсує свою нову розумну колонку під назвою Sound X. Примітно, що нам не потрібно гадати, як буде виглядати пристрій і чим виробник збирається нас здивувати – в мережі вже опублікували керівництво користувача, яке містить всі ці деталі.

Huawei Sound X має циліндричну форму, проте ця модель не схожа на минулорічну AI Cube. Зовнішнім виглядом вона більше нагадує Huawei AI Speaker, яка була представлена ​​разом з серією флагманських смартфонів Mate 20. Верхня частина колонки, судячи з усього, виконана з глянсового пластика, в нижній частині використовується текстурований матовий пластик. Посередині корпусу знаходиться велика кнопка. Розміри гаджета складають 165х203 мм, вага – 3,5 кг.

В інструкції пристрій значиться під номером моделі AIS-BW80H-00. Huawei Sound X оснащується чотирьохядерним процесором з частотою 1,5 ГГц. На борту також є 512 МБ оперативної і 8 ГБ внутрішньої пам’яті. Майбутня новинка має в своєму розпорядженні двома НЧ-динаміками потужністю 60 Вт і шістьма ВЧ-динаміками потужністю 1,5 Вт. Всі разом забезпечують об’ємне звучання (5.1) на рівні домашнього кінотеатру. Колонка підключається до джерела звуку за допомогою Bluetooth 5.0 і підтримує двохдіапазонний Wi-Fi.Right
Оскільки це розумний гаджет, він може підключатися до системи розумного будинку і управляти різними пристроями. У керівництві відзначається наявність шести мікрофонів, які можуть уловлювати голос користувача на відстані до 5 м. Зрозуміло, голосовий помічник також буде присутній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.