Categories: Ґаджети

Xiaomi Mi Band 5: названа головна причина купити цей гаджет

Share

Попит на різного роду наручні гаджети продовжує стрімко зростати по всьому світу, а відбувається це в першу чергу за рахунок того, що всі більш широке коло людей знаходить такі максимально привабливими для своїх цілей. В даний час на вибір покупців пропонують безліч різних моделей фітнес-трекерів, але вже в першій половині 2020 року вийде просто «королівський браслет», причому коштувати він буде не більше ніж 200 юанів, в зв’язку з чим його покупка обійдеться не більше ніж в 800 гривень, а це дуже і дуже мало. Навіть не дивлячись на те, що майбутня новинка зараз тільки створюється, вже відомо, чим вона зможе всіх порадувати. Очікується, що купити Xiaomi Mi Band 5 покупці зможуть вже в травні-червні наступного року.

За наявними в даний час даними, новинка виявиться поліпшеною в усіх відношеннях версією моделі Mi Band 4, доступною зараз у продажу. Їй приписують передове технічне оснащення, що включає в себе більший дисплей, поліпшені сенсори для відстеження якості сну і фізичної активності, а також модуль ЕКГ, за рахунок якого стане можливим робити ехокардіограму серця. Вона дозволить заздалегідь виявляти різні захворювання серця і, в разі необхідності, звертатися за медичною допомогою. Як відомо, багато захворювань на ранній стадії можна легко і просто вилікувати, а ось на більш пізніх зробити це набагато складніше, або ж взагалі, на жаль, неможливо.

Проте, буде в новому спортивному браслеті від китайської корпорації і така чудова особливість, яка виявиться навіть більш затребуваною, ніж ЕКГ. Так, новинка отримає таку особливість, заради якої її абсолютно точно варто купити, тому що з її допомогою цифрове майбутнє виявиться реальністю. Кожен, хто зважиться на те, щоб купити Xiaomi Mi Band 5, зможе оплачувати за допомогою цього наручного гаджета покупки в магазинах і проїзд в громадському транспорті. Все завдяки встановленому в нього чіпу NFC, який буде навіть в міжнародній версії. Простіше кажучи, новинка виявиться повною мірою сумісна з платіжними системами Mi Pay і Google Pay, остання з яких повноцінно працює по всьому світу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За рахунок такої особливості жителі Європи, України, США та інших держав зможуть запросто розплачуватися в магазинах і різних закладах за допомогою фітнес-трекера без необхідності використовувати банківську карту або ж готівку. Жителям Китаю такі можливості доступні навіть в Mi Band 3 і Mi Band 4, однак у цих трекерах є прив’язка до платіжної системи Mi Pay, яка працює виключно на китайській території. Новий же наручний гаджет запропонує сумісність з Google Pay в міжнародній версії, завдяки чому максимально широке коло людей захоче собі купити Xiaomi Mi Band 5, тим більше що зробити це вдасться без удару по бюджету, так як цінник виявиться неймовірно низьким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Анонсовано геймерський смартфон Infinix GT 20 Pro з кібердизайном

    Ігровий телефон Infinix GT 20 Pro офіційно представлений у Саудівській Аравії. Наступник торішнього GT 10…

    29.04.2024

    Microsoft представила невелику модель ШІ, але потужну як ChatGPT і здатну працювати на телефонах

    Інструменти штучного інтелекту, такі як Microsoft Copilot, OpenAI ChatGPT або Google Gemini, та моделі, що…

    28.04.2024

    Що робити, якщо телефон не вмикається

    Деколи дуже часто телефон може давати збої і він перестає вмикатися. Що це може бути?…

    28.04.2024

    Інсайдер розкрив новий колір Nothing Phone (2a)

    Компанія Nothing оголосила про свої плани випустити нову версію Nothing Phone (2a) в Індії 29…

    28.04.2024

    Apple назвала найшкідливішу звичку користувачів iPhone

    Компанія Apple оновила свій сайт підтримки для iPhone та додала інформацію про правильне використання диспетчера…

    28.04.2024

    Xiaomi випустила розумну напувалку для вихованців

    Китайський технологічний гігант Xiaomi представив бездротовий інтелектуальний диспенсер води для домашніх тварин Mijia Smart Pet…

    28.04.2024