Sony створила PlayStation 5, і ось як вона виглядає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті Національного інституту промислової власності Бразилії (INPI) з’явився патент, який належить Sony Interactive Entertainment. В такому описується нова ігрова приставка, якою є, швидше за все, саме PlayStation 5. На знімку можна побачити лише частину зовнішнього вигляду консолі наступного покоління, але цього цілком достатньо для того, щоб можна було вже зараз собі уявити, як буде виглядати майбутня новинка. Якщо коротко, то нічого незвичайного користувачів не чекає, тому що на лицьовій частині приставки будуть різні елементи, в тому числі привід для оптичних дисків і невеликий сенсорний екран, тоді як весь інший корпус виявиться виготовлений із пластику.

Велика частина корпусу виконана з матового пластика, але певна частина з глянсового. Таке рішення бренд використав в оригінальній PlayStation 4 для додання приставці незвичайний зовнішній вигляд. Судячи з усього, компанія Sony вирішила дотримуватися схожого рішення і в своїй новій ігровій приставці. Нехай це і красиво, але глянець швидко покривається невеликими подряпинами, в зв’язку з чим консоль досить швидко втрачає всякий свій товарний вигляд. Нова ігрова приставка від японської корпорації буде офіційно представлена ​​вже в першій половині 2020 року. В ході її анонса компанія-виробник розкриє всі подробиці про зовнішній вигляд, технічному оснащенні, а також, крім того, про багатьох інших особливостях новинки.

Дана консоль, поза будь-якими сумнівами, порадує всіх користувачів передовим технічним оснащенням, яке дозволить їй без зайвих складнощів запускати ігри в роздільні здатності 4K UHD при частоті на рівні 60 кадрів в секунду. Старт продажів Sony PlayStation 5 очікується в листопаді-грудні 2020 року, тобто придбати її стане можливим лише під кінець року, але не раніше. Зовнішній вигляд майбутньої PS5 не можна назвати особливим або видатним. Він в міру стриманий і привабливий, тому ним, найімовірніше, залишиться задоволена велика частина покупців нової консолі наступного покоління, обійдеться покупка якої приблизно в $ 500, тобто викласти за неї доведеться не найменшу суму грошей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.