Kospet Prime – повноцінний смартфон в корпусі годинника

Більшість розумних годинників позиціонується як додатковий аксесуар, що дозволяє переглядати вхідні повідомлення і відслідковувати фізичну активність. У випадку з Kospet Prime мова йде про повноцінний смартфоні на зап’ясті. У них є відразу дві камери, величезний акумулятор, Android з усіма потрібними функціями і можливість установки SIM-карти. 

Kospet Prime оснащені 1,6-дюймовим круглим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю 400х400 пікселів і тонкими рамками, за рахунок чого пристрій вийшов не надто громіздким. На такій великій діагоналі не доведеться сильно вдивлятися, щоб побачити повідомлення та інші дані. Усередині встановлений акумулятор ємністю 1260 мАг, що забезпечує до трьох днів роботи в режимі активного використання. 

Годинники побудовані на базі чотириядерного процесора MediaTek MT6739 c 3 ГБ оперативної пам’яті і вбудованим накопичувачем на 32 ГБ. Працюють вони під керуванням Android 7.1.1 Nougat з підтримкою всіх популярних додатків і можливістю установки сторонніх програм. В системі передбачена спеціальна функція для оптимізації роботи ПЗ на круглому екрані годин. 

Можливість установки SIM-карти і підтримка 4G дозволяють постійно залишатися на зв’язку без необхідності носити з собою смартфон. Прямо з Kospet Prime можна відповісти на повідомлення або дзвінок, знайти інформацію в інтернеті, побудувати маршрут до потрібного місця і навіть подивитися відео на YouTube. 

У годиннику встановлено відразу дві камери. Одна на 2 Мп знаходиться біля дисплея і служить для відеодзвінків і швидкої розблокування за допомогою функції розпізнавання осіб. Другий модуль на 8 Мп розташований збоку і дозволяє швидко зробити фотографію або зняти відео. 

Крім усього перерахованого вище, є в Kospet Prime і традиційні для смарт-годинників функції: вимірювання пульсу, відстеження фізичної активності, запис маршрутів за допомогою GPS і 9 спортивних режимів, включаючи біг, баскетбол, футбол, їзду на велосипеді та інші. До слова, пристрій захищене за стандартом IP67, так що їх можна не знімати в душі і не ховати під час дощу. 

До розпродажу в честь Всесвітнього дня шопінгу Kospet Prime можна замовити на GearBest за спеціальною ціною в $ 159,99, отримавши додаткову знижку $ 10 від магазину.

Вказана ціна дійсна на день публікації, кількість товарів обмежена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.