Xiaomi пояснила, чим прямокутні розумні годинники кращі від круглих

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Позавчора компанія Xiaomi представила свої перші розумні годинники Xiaomi Mi Watch, після чого віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) прямо натякнув на швидкий вихід Redmi Watch.

Але поки що поговоримо про Xiaomi Mi Watch, які надійдуть в продаж тільки наступного тижня. Годинники отримали прямокутний циферблат і працюють під управлінням спеціальної версії WearOS, яка отримала назву MIUI for Watch.

Xiaomi розповіла в китайській соціальній мережі Weibo, чому вона зупинилася на прямокутному циферблаті, а також чим він кращий від круглого. Очевидно, що прямокутний екран, який має ширину, рівну діаметру круглого дисплея, може відображати більше інформації.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Багато електронних пристроїв саме тому отримали прямокутні екрани, на яких текст і зображення не обрізаються. Наші очі звикли до книг, сторінок журналів, рекламних щитів, моніторів і смартфонів — всі вони мають форму прямокутника.

Xiaomi додає, що прямокутний дисплей краще підходить для навігації. Екран можна переміщувати убік, вгору або вниз. Оболонка MIUI for Watch була створена спеціально для таких сценаріїв використання.

У цьому світлі чутки про те, що через кілька місяців Xiaomi випустить годинник Xiaomi Mi Watch Pro, оснащені круглим дисплеєм, звучать досить дивно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.