Експерт розповів нові подробиці про Sony PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майже місяць тому видання Wired опублікувало статтю про PS5, в якій розповів деякі технічні особливості консолі. Sony дала пограти автору статті на PS5 з допомогою Dualshock, який буде використовуватися в наступному поколінні. Після цього користувачі дізналися ще більше корисної інформації, і ось чому.

В його твіттері виявили згадки невеликих подробиць геймпаду, яких не було в повному матеріалі. Dualshock 5 буде дуже схожий на Dualshock 4: у ньому буде така ж панель зі світлодіодами ззаду і сенсорна панель спереду (тачпад).

Механізм адаптивних тригерів буде працювати з допомогою спеціальних моторчиків. Розробники зможуть регулювати необхідну силу натискання: опір можна буде зробити набагато сильніше або слабкіше. Це дозволить збільшити комфорт від ігор, і додати атмосферності деякими проектами.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Але програмно не вийде обмежувати глибину натискання. Гравці завжди повинні будуть мати можливість натиснути курки до кінця. Судячи з геймпаду, майбутня консоль просто зобов’язана здивувати публіку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.