Sony випустить PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro з новими можливостями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий японський журналіст Сендз Нісікава заявив про те, що до нього в руки потрапили секретні дані. Не можна не помітити, що раніше даний інсайдер вже не один раз вірно передбачав дії японської корпорації, тому його словами можна в повній мірі довіряти. Повідомляється, що нова ігрова приставка від Sony вийде на ринок одночасно в двох версіях, а відрізнятися вони будуть розмірами, зовнішнім виглядом, вартістю і звичайно ж продуктивністю. Проте, відеоігри для них будуть випускатися єдиними, тобто не буде такого, що якась гра доступна тільки на PS5 Pro, а на звичайній її немає, або ж навпаки. Подібним чином бренд збирається зробити нову консоль, по суті, однією єдиною.

Як запевняє інсайдер, компанія Sony вже випустила PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro, але надала вона їх тільки обмеженому числу надійних ігрових студій, з усіма з яких було підписано угоду про нерозголошення. Піти на такий крок японська корпорація була змушена у зв’язку з тим, що до запуску новинок у продаж для них потрібно випустити хоча б якісь відеоігри, а на розробку таких потрібно багато часу. Саме тому довелося зробити так, щоб розробники отримали можливість розробляти і адаптувати свої проекти під новеньку PS5, яка вийде на ринок в двох конфігураціях.

За даними журналіста, модель PlayStation 5 призначена для роботи з графікою Full HD (1920 на 1080 пікселів), тоді як в PlayStation 5 Pro є підтримка 4K UHD (3840 на 2160 пікселів). Ті покупці, кому не потрібна підтримка чіткої картинки, зможуть заощадити близько 50% і придбати простішу консоль, але з точно такими ж можливостями. У чому конкретно відрізняються дані приставки один від одного поки що невідомо, але базова найдешевша модель обійдеться в $ 500, і вона буде значно слабшою за частиною продуктивності, ніж просунута конфігурація. Очікується, що обидві новинки анонсують вже в першій половині 2020 року, а в другій його половині їх повинні запустити в продаж, зробивши доступними для покупки всім бажаючим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.