Стали відомі важливі характеристики годинника Xiaomi Mi Watch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після прем’єри операційної системи MIUI For Watch, яка буде використовуватися в нових смарт-годинниках Xiaomi Mi Watch, китайська компанія вивалила «мільйонне» кількість рекламних тизерів, які перераховують особливості майбутнього гаджета. Якщо вам вже нудно від витоків про новинки Xiaomi, то терпіти залишилося недовго, оскільки всі вони будуть представлені у вівторок, 5 листопада. А тепер перейдемо до годинника.

По-перше, Xiaomi Mi Watch будуть доступні в трьох кольорах. Крім сріблястого і чорного колірних рішень буде запропонована версія з синім ремінцем.

Творці гаджета реалізували систему зручного швидкого введення тексту на компактному дисплеї годинника і відповідний інтерфейс. Це повинно допомогти користувачам повноцінно спілкуватися в месенджерах і соціальних мережах. Окремий софт передбачений для відстеження курсу цінних паперів. Новинка також отримає FM-радіо з відповідним ПО.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Mi Watch обзаведеться додатками для мандрівників – годинник зможуть замінити посадковий талон в аеропорту. Також заявлено музичний плеєр, який дасть доступ до величезної кількості треків. Само собою, не обійдеться без функцій на зразок відстеження фізичної активності. Найбільш важливою новиною в усі це є те, що годинник отримають підтримку Google Pay.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОchina-review.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.