Xiaomi збирає гроші з шанувальників World of Warcraft

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

World of Warcraft є однією з найпопулярніших онлайнових ігор у світі, та що там — це в принципі одна з найпопулярніших ігор в історії незалежно від жанру.

Гра була запущена ще в 2004 році компанією Blizzard Entertainment, а в цьому році компанія Xiaomi через свій підрозділ випустила тематичні колекційні видання смартфонів Redmi Note 8 Pro World of Warcraft Edition.

Тепер же Xiaomi через свый майданчик колективного фінансування оголосила про початок збору грошей на випуск 3D-книги World of Warcraft, яку шанувальникам пропонують придбати за 33 долари (816 грн).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На момент публікації замітки необхідна сума вже була перевищена багаторазово, це й не дивно, так як користувацька база фанатів World of Warcraft налічує мільйони людей у всьому світі.

3D-книга World of Warcraft доступна в двох версіях для шанувальників Орди і Альянсу, але відрізняється тільки упаковка і обкладинка, зміст в обох варіантах є однаковим.

Книга містить в цілому 46 сторінок, які можуть збільшуватися в рази (площа деяких сторінок досягає 1 квадратного метра).

Нагадаємо, влітку Xiaomi випустила 3D-книгу про Гаррі Поттера, яка стала дуже популярною серед шанувальників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.