AirPods Pro не можна зібрати після розбирання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомі фахівці iFixit розібрали нові навушники Apple, що почали продаватися, буквально, вчора. AirPods Pro отримали нуль за десятибальною шкалою ремонтопридатності.

Компоненти навушників пригнані дуже щільно один до одного, а для скріплення всіх складових разом використовується клей. Акумулятор взагалі припаяний до плати і його не зможуть замінити навіть в офіційному сервіс-центрі.

У своєму висновку фахівці відзначили, що теоретично технічне обслуговування таких навушників можливо. Однак немодульний дизайн з надмірним використанням клею, а також відсутність компонентів, які можна було б замінити, робить ремонт AirPods Pro непрактичним і економічно невигідним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навушники AirPods Pro коштують 250 доларів в США і 6200 гривень в Україні, помітно дорожче звичайних AirPods. В іншому, навесні умільці розібрали оновлені AirPods і теж привласнили їм 0 балів.

Навушники Apple не призначені для заміни акумулятора, та й будь-яких інших компонентів всередині корпусу. Утилізація таких навушників теж досить складна через складність вилучення акумулятора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.