AirPods Pro визнали абсолютно неремонтоздатними

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зате їх можна здати на переробку. Фахівці iFixit провели повний розбір нових бездротових навушників Apple AirPods Pro і з’ясували, що комплектуючі аксесуара не підлягають заміні в разі виходу з ладу.

У зв’язку з цим AirPods Pro отримали 0 балів за шкалою ремонтопридатності. Корпус навушників має незбирану будову, а всі деталі всередині щільно скріплені клеєм. На думку iFixit, будь-який ремонт пристрою непрактичний і невигідний.

Тому навіть при виході з ладу батареї всередині навушника єдиним виходом буде його повна заміна. До речі, попередні версії AirPods отримали аналогічну оцінку через такі ж проблеми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фото: iFixit

З цікавих знахідок можна відзначити, що AirPods Pro стали на третину важче попередників завдяки новому мікрофоні і появи системи активного шумозаглушення. Крім того, не виключено, що одну деталь навушників все ж можна буде замінити – силіконові амбюшюри. Однак для аксесуара Apple не підходять амбюшюри від інших затичок, тому потрібно чекати, поки в продажу з’являться спеціальні моделі.

AirPods Pro надійшли в продаж 30 жовтня. Вартість на офіційному сайті 249 доларів  плюс податок. Від одного заряду пристрій працює 4,5 години з шумозаглушенням, а разом з акумулятором кейса він забезпечує 24 години прослуховування музики. Підтримується бездротова зарядка стандарту Qi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.