Microsoft розкрила грандіозні плани для Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку жовтня Microsoft офіційно представила нову версію Windows 10, яка працює без плиток і “Пуска” – Windows 10X. Корпорація її позиціонувала, як операційну систему для пристроїв з двома екранами. Але згідно інсайдерської інформації, у Microsoft більш грандіозні плани щодо Windows 10X, повідомляє ” Сегодня “.

Інсайдер WalkingCat опублікував витік внутрішньої документації Microsoft, в якій наводяться відомості про те, як компанія планує позиціонувати і розвивати Windows 10X. Згідно з планами корпорації, інноваційна операційна система призначена не тільки для пристроїв з двома екранами, її також будуть встановлювати в звичайні планшети і ноутбуки.

Таким чином Microsoft буде паралельно розвивати дві версії своїх операційних систем: Windows 10 для десктопів, а Windows 10X – для портативних пристроїв (планшетів, ноутбуків і гібридів, в тому числі з двома екранами).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

65db6376e168c2.jpg (146 KB)

                                         Інтерфейс Windows 10X

Windows 10X вдає із себе спрощену версію Windows 10, розроблену для сенсорних екранів і додатками з магазину Microsoft. У Microsoft вже були подібні ОС (наприклад, Windows RT і Windows 10S), відмінність у тому, що на Windows 10X можна також запускати класичні десктопні програми, багатьом з яких вже по кілька десятиліть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.