Недорога пральна машина Xiaomi отримала сенсорну панель управління і найсучасніші функції

Компанія Xiaomi до цього моменту випустила парочку моделей пральних машин, включаючи Xiaomi Mijia Internet Pro, яка пропонувалася на момент виходу за ціною 425 доларів.

Але компанія також думає і про тих покупців, які хотіли б користуватися її технікою, але не можуть собі дозволити таку покупку. Нова пральна машина Xiaomi Mijia Inverter Drum Washing Machine 1F пропонується всього за 210 доларів, при цьому пристрій оснащений підтримкою всіх необхідних функцій і технологій.

Габарити Xiaomi Mijia Inverter Drum Washing Machine 1F складають 595х660х850 мм. Пральна машина розрахована на 10 кг білизни. Діаметр барабана становить 510 мм, а внутрішній обсяг дорівнює 75,5 л.

Пральна машина Xiaomi Mijia Inverter Drum Washing Machine 1F оснащена енергоефективним безщітковим двигуном, а також повністю сенсорною панеллю керування без фізичних кнопок. У списку функцій є прання при високій температурі 95 С, інтелектуальна система ідентифікації обсягу піни, точне управління обсягом води, ефективне віджимання, самоочищення, спеціальні режими прання і так далі. Судячи з маркування двигуна (BLDC 1400), максимальна швидкість віджиму становить 1400 об/хв, але це лише припущення.

Продажі повинні початися 24 листопада цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.