Bluetooth-навушники Meizu HD60 працюють добу без підзарядки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На своєму заході, який було присвячено презентації смартфона Meizu 16T, компанія Meizu також представила і інші продукти, у тому числі Bluetooth-навушники Meizu HD60. Це наступник моделі Meizu HD50, яка була запущена в 2015 році.

Компанія заявляє, що Meizu HD60 Bluetooth Headphones отримали корпус з нержавіючої сталі, який практично повністю покритий якісною шкірою. Виробник заявив, що конструкція вийшла максимально зручною для тривалого використання.

Meizu HD60 Bluetooth Headphones оснащена 40-міліметровими динаміками з незалежною задньою порожниною, яка сприяє більш якісного відтворення низькочастотного звуку. Компанія також стверджує, що середні та високі частоти є чіткими та не жорсткими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій отримало сертифікат Hi-Res і підтримаю кодека aptX, крім того, навушники оснащені сенсорним механізмом управління і підтримкою голосового помічника для полегшення управління. Є роз’єми USB-C для зарядки і 3,5 мм для дротового з’єднання. Бездротовий зв’язок здійснюється по каналу Bluetooth 5.0.

Компанія також пропонує дворежимну технологію шумозаглушення cVc. Що стосується часу автономної роботи, Meizu стверджує, що навушники можуть працювати близько 25 годин без підзарядки.

Навушники Meizu HD60 Bluetooth доступні в двох колірних варіантах: Fog Silver і Tropical Orange. Попередні замовлення починають приймати вже сьогодні за ціною 70 доларів (1,8 тис грн), а продажі почнуться 28 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.