Xiaomi випустила “розумну лампу” за 18 доларів з безлічю цікавих функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi презентувала в Китаї нову розумну світлодіодну лампу Yeelight Smart LED Bulb. Зробила вона це спільно з компанією Yeelight. Що цікаво, на перший погляд дуже складно запідозрити пристрій в наявності “розумних” функцій.

Yeelight Smart LED Bulb зовні дуже сильно нагадує звичну більшості лампу розжарювання і, за словами виробника, компанія не просто так виконала пристрій в такому дизайні – вона хотіла поєднати воєдино класичний дизайн і сучасні технології світлодіодного освітлення. “Розумна” лампа дозволяє регулювати її яскравість і можна використовувати інтелектуальне керування, а також вона оснащена технологією, завдяки якій користувач може не переживати про ефективність і економію енергії даною лампою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова розробка Xiaomi підтримує безліч систем розумного будинку: Apple Homekit, систему самої Xiaomi, а також є підтримка Xiaomi AI Speaker, Yeelight Voice Assistant, Google Assistant і Amazon Alexa. Таким чином компанія зібрала у своїй лампі безліч способів взаємодії через мало не всі існуючі на ринку рішення по дистанційному керуванню. Ціна на Yeelight Smart LED Bulb в Китаї становить 18 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.