В мережу опублікували першу “живу” фотографію Sony PlayStation 5

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдери опублікували в мережі першу “живу” фотографію приставки Sony PlayStation 5. На знімку відображена рідкісна версія, створена для розробників, має свої унікальні особливості.

До виходу Sony PlayStation 5 ще досить багато часу, але інформація про консоль почала з’являтися дуже часто. Уже відомо, в гаджеті вперше з’явиться твердотільний SSD диск, який істотно прискорить читання інформації, а крім того, новинка вперше зможе читати Blu-ray диски об’ємом 100 ГБ. Крім цього вже публікувалися рендерні зображення приставки. На них вона постала в незвичайній формі з V-подібним вирізом в передній частині, де розміщена масивна решітка радіатора. Нещодавно ж інсайдери показали і “живу” фотографію моделі. Мова йде про версію, яку використовують розробники, які роблять перші ексклюзивні ігри, які вийдуть разом з релізом девайса. Відмінність від стандартної модифікації полягає в наявності шести USB-портів. Вважається, такої кількості більше, ніж достатньо. Крім того, на знімку добре видно камеру.

Поки невідомо, чи збережеться у консолі цей зовнішній вигляд в релізній версії. Старт продажів Sony PlayStation 5 намічений на різдвяні свята 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.