Xiaomi випустила прошивку Joy UI 11, поліпшену версію MIUI 11: що нового

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Графічна оболонка Joy UI 11 містить в собі всі ті зміни, які є в MIUI 11. Простіше кажучи, вона володіє темною темою оформлення Dark Mode, підвищеною захищеністю, поруч нових додатків, новим системним шрифтом і іншими нововведеннями, але доповнена вся ця картинка і іншими нововведеннями, недоступними в оригінальній прошивці для смартфонів Xiaomi. Так, багато системних програм, встановлені прямо «з коробки», мають модифіковані функціональні можливості. Крім того, інтерфейс таких був сильно змінений, тому новітнє програмне забезпечення не дуже сильно схоже на оригінальне. Прошивка також отримала персональний голосовий помічник Xiao Ai 3.0, який можна використовувати навіть у відеоіграх.

Одна з особливостей нової платформи в тому, що користувачі зможуть легко і просто додати будь-які програми та ігри в спеціальний розділ, після чого при використанні таких всі фонові процеси будуть автоматично мінімізуватися, повідомлення відключатися, а загальна продуктивність підвищуватися за рахунок активації відповідного режиму. За рахунок цього геймери отримають можливість не відволікатися від ігрового процесу і отримати відчутний приріст у швидкодії, так як всі ресурси процесора і графічного прискорювача будуть витрачатися саме на неї. За допомогою спеціальної програми, вбудованої в Joy UI 11, користувачі зможуть переглядати, які налаштування використовують десятки тисяч інших людей, користувачів Black Shark, в різних відеоіграх.

За рахунок такої особливості можна буде моментально скопіювати їх параметри управління, щоб тим самим також отримати перевагу над суперниками, адже правильно налаштоване управління – це завжди запорука перемог. За офіційними даними від Xiaomi, тестування її нової поліпшеної версії MIUI 11 почнеться вже в листопаді нинішнього року, а триватимуть воно буде близько одного місяця, після чого, вже в грудні, прошивка Joy UI 11 стане доступна для телефонів Black Shark, а ще через якийсь -то час її вихідний код може бути опублікований в мережі, в зв’язку з чим народні умільці з різних форумів зможуть її адаптувати під безліч інших телефонів, і мова зараз не тільки про продукцію Xiaomi, а й про гаджетах від інших виробників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.