Sony PlayStation 5 отримала приголомшливу особливість, заради якої її варто купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо від голландського видання TechTastic, компанія Sony подала заявку на патентування своєї нової розробки, яка вдає із себе нову платформу для запуску ігор, і така виявиться в ігрову консоль нового покоління. Особливості такої не розкриваються в публічних документах, але короткий опис свідчить, що це спеціальний сервіс, який дозволяє використовувати електронний пристрій для підключення через інтернет до віддалених обчислювальних потужностей для запуску на таких відеоігор. 

У зв’язку з цим журналісти переконані в тому, що ігрова приставка PlayStation 5 отримає повноцінну підтримку хмарних ігор, запускати які вона зможе без будь-яких складнощів.

В такому випадку геймери зможуть грати як на самій PS5, використовуючи її технічне оснащення, так і використовувати консоль для отримання інформації з серверів Sony, щоб таким чином отримувати весь контент в уже готовому сформованому вигляді, немов це звичайний відеоролик. При цьому геймпад DualShock 5 буде в повній мірі підтримувати нову платформу, завдяки чому докуповувати що-небудь додатково не потрібно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіщо потрібна така функція в Sony PlayStation 5, якщо вона зможе на своєму “залізі” запускати ігри в 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду, поки що ніхто не знає. Можливо так само японська корпорація намагається підстрахуватися, адже вона точно не знає, що саме готують її головні конкуренти в особі Nintendo і Microsoft.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.