Xiaomi анонсувала розумні годинник Haylou за 400 грн: деталі

Смарт-годинник Xiaomi Haylou можна підключити до смартфону на базі Android або iOS, завдяки чому вони зможуть відображати сповіщення про повідомлення, а також повідомляти про вхідні дзвінки, якщо мобільний пристрій знаходиться в беззвучному режимі. За рахунок сканера серцевого ритму (ЧСС) можна стежити за роботою серця, а також, крім того, здійснювати моніторинг якості сну. Не обійшлося і без функції відстеження фізичної активності, а ще виробник заявляє підтримку дев’яти видів спорту, в тому числі ходьбу, біг, їжу на велосипеді, альпінізм і навіть йогу. Залежно від обраного режиму тренування, трекер починає відстежувати фізичну активність.

Новинка здатна похвалитися 1,34-дюймовим IPS-екраном, здатному відображати будь-яку інформацію. Сам дисплей є кольоровим і сенсорним, а прикритий він загартованим склом. Ємність батареї становить 210 мАг, завдяки чому на одному заряді розумні годинник працює до 14 днів, запевняє виробник. В цей наручний гаджет вбудували навіть секундомір і будильник, що дозволяє прокидатися в певному час беззвучно для інших людей. Корпус новинки має захист від води і пилу за стандартом IP68, за рахунок чого з Xiaomi Haylou можна плавати в басейні, приймати ванну і душ, а також купатися в різних водоймах з прісною водою.

На вибір покупців пропонують чорне і біле забарвлення цього наручного гаджета, причому вони обидві продаються за $ 15 (400 гривень). Вже зараз всі охочі можуть оформити замовлення на ці розумні годинники на офіційному сайті китайської корпорації, щоб отримати їх в числі перших. Цілком собі очевидно, що за співвідношенням ціни і якості у даного пристрою просто немає аналогів і конкурентів, тим більше що ремінець виконаний і м’якого і приємного на дотик силікону, який є гіпоалергенним. Сподіватися на появу Xiaomi Haylou в офіційному продажі в Росії, на жаль, не доводиться, тому краще всього замовляти їх з доставкою з Китаю самостійно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.