Нова операційна система в два рази швидша Windows 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, в ряді випадків нова ОС може виявитися в два рази швидше десятої «вінди», а це означає, що користувачі на колишніх електронних пристроях зможуть виконувати більше різних дій за колишні інтервали часу, і це абсолютно точно порадує всіх. 

В іншому, все власники комп’ютерів, планшетів, моноблоків, ноутбуків і інших гаджетів можуть розраховувати на підвищену стабільність, посилену систему захисту, а також на безліч інших особливостей, які роблять новітню платформу набагато краще доступною в даний час Windows 10. Втім, сама Microsoft поки що не робила ніяких заяв із цього приводу, тому все це є не більше ніж чутками.

Якщо провести аналіз поведінки цієї американської корпорації на ринку операційних систем, то можна легко прийти до висновку про те, що встановлено останню версію вона випускає один раз в 3 – 5 років, в залежності від його успішності. У зв’язку з цим є всі підстави вважати, що вже в 2020 році світ побачить нову операційну систему, яка стане заміною для Windows 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, всі користувачі ліцензійної десятої «вінди» зможуть встановити і потім почати використовувати новітню платформу абсолютно безкоштовно, тому що Microsoft любить давати користувачам своїх старих продуктів шанс безкоштовно користуватися повною мірою новими, оновивши стару ліцензію на нову без будь-яких грошових доплат і всього подібного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.