Xiaomi випустила найдешевшу швидку зарядку в світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Її потужність становить 30 Вт, а ціна приємно дивує
Компанія ZMI відома тим, що виробляє для Xiaomi різні зарядні пристрої: починаючи від кабелів і закінчуючи портативними зовнішніми акумуляторами. На цей раз компанія відзначилася тим, що представила, мабуть, найдорожчий зарядний пристрій потужністю 30 Вт, що має досить високий рівень якості.

І так, всім відомо, що компанія вже випускала зарядний пристрій і на 65 Вт, але тут є одне “але” – новинка потужністю в 30 Вт обійдеться вам всього лише в 8 доларів! Ще з цікавого можна відзначити, що новий зарядний пристрій одержав точно такий же дизайн, як і старша версія на 65 Вт. Корпус складається як з матового, так і глянцевого матеріалів, за рахунок чого створюється відчуття преміальності зарядного блоку.

З портами тут все досить цікаво: ZMI оснастила свій пристрій повнорозмірним роз’ємом USB і одним USB-C. Максимальної потужності можна добитися при підключенні до роз’єму USB-C – тоді можна отримати 30 Вт на вхід, але не набагато менше можна отримати і від більш звичного порту USB-A, а саме 27 Вт. Під час одночасного використання обох портів вихідна потужність складе не більше 24 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.